Bindweefselmassage
15895
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15895,bridge-core-1.0.5,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
Bindweefselmassage
45 min € 48

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. Door de huid te kneden verhoogt de doorbloeding en activeren we de stofwisseling. Onze specialisten passen dan ook een speciale techniek toe. Door de knedende massage vervormen de bindweefselcellen en worden de cellen  aangezet tot vernieuwing, wat weer een verstevigende werking heeft op de huidconditie.  Daarom is deze behandeling uitermate geschikt als rimpel- en littekenbehandeling.

Voor een  optimaal resultaat zijn meerdere bindweefselmassages nodig. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid wordt steviger. Afhankelijk van de doelstelling, behandelindicatie en de huidconditie wordt de behandelfrequentie samen in overleg met onze specialisten vastgesteld. Dit kan variëren van een kuur 5 tot 10 behandelingen.