Dermapeel
15939
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15939,bridge-core-1.0.5,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
Dermapeel
€ 78 per behandeling

Derma Peel Pro van Skeyndor is een cosmeceutische behandeling die ontwikkeld is om een intense dieptereiniging te bieden en vergelijkbaar is met peelingen die gedaan worden in medische klinieken. Derma Peel Pro is een veilige en pijnloze methode die voor elk huidtype geschikt is. De huid wordt stralend, glad, fris en u zal meer profijt hebben van uw dagelijkse verzorging. Tijdens de behandeling worden vijf peeling technieken gecombineerd; namelijk: Fysieke peeling (micro diamantendeeltjes), Ultrasone microdermabrasie (geluidsgolven), Chemische peeling (chemische exfoliatie met zuren), Enzyme peeling (verweken van de huid) en Biologische lysing (een extra serum die door middel van ultrasone naar de diepste huidlaag wordt gesluisd)

Na de Derma peel Pro is de huid gelijk frisser, stralender en zijn fijne lijntjes minder zichtbaar. Wat de beste behandelmethode voor u is, gaat in overleg met onze specialisten.

Derma Peel Pro is geschikt voor de behandeling van:

 

  • Verouderde huid
  • Fijne expressie lijntjes
  • Pigmentatie vlekken
  • Vale teint door b.v. medicijngebruik of roken
  • Huid opfrissen