Permanente make-up
15880
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15880,bridge-core-1.0.5,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
Permanente make-up

Wat is permanente make-up?

Permanente make-up, ook wel PMU genoemd, is het inbrengen van pigmenten in de bovenste huidlagen door middel van hele fijne naaldjes. Permanente make-up geeft u de mogelijkheid er elk moment van de dag verzorgd uit te zien. Het is dan ook niet verwonderlijk dat permanente make-up  door de jaren heen steeds populairder is geworden. Door de toenemende kwaliteit van apparatuur en pigmenten maar ook opleidingsniveau, heeft pmu een behoorlijke sprong gemaakt. Gelukkig is permanente make-up niet meer het zetten van een “streep” door de wenkbrauwen, maar is pmu tegenwoordig nauwelijks meer te onderscheiden van een natuurlijke wenkbrauw.

Dit komt door de verschillende technieken die we nu toepassen. Er zijn een tal van mogelijkheden b.v. voor de wenkbrauwen, denk aan schaduwtechniek, microblading of hairstroke techniek. Ook in het zetten van eyeliners en lipliners behoren tot de mogelijkheden. Wij bespreken deze mogelijkheden graag met u tijdens een intake gesprek. Een intake gesprek vind altijd plaats voordat u een afspraak plant, en is altijd kosteloos en vrijblijvend. Omdat wij meerdere technieken toepassen omtrent pmu zijn ook de prijzen daarvan afhankelijk,  prijzen worden dan ook met u doorgenomen tijdens een intake gesprek.

 

Wij zijn GGD gecertificeerd, dit betekent dat wij voldoen aan strenge eisen en richtlijnen van de GGD. Wij hebben een vergunning voor het aanbrengen van PMU.