Ultrasonic
15899
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15899,bridge-core-1.0.5,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
Ultrasonic

Deze mooie techniek is een prachtige aanvulling op meerdere behandelingen, maar wat is het precies? De ultrasonic combineert mechanische en elektrische trillingen. Doordat de spatel van de ultrasonic 25000 trillingen per seconde maakt en het ultrasone geluid diep in de huid doordringt, wordt de huid diepgaand gereinigd en gemasseerd. Cellen in diepgelegen huidlagen worden krachtig gestimuleerd.

 

DEZE TECHNIEK PASSEN WIJ STANDAARD TOE BIJ DE DERMAPEEL EN IS BIJ IEDERE GELAATSBEHANDELING BIJ TE BOEKEN VOOR € 12,50

 

We kunnen de ultrasonic op twee manieren inzetten tijdens een behandeling.

1.Door tijdens de peeling de ultrasonic in te zetten, ontstaat er een bruising waardoor het op de poriën een diep reinigend effect heeft.

2. De ultrasonic apparatuur kan ook gebruikt worden om werkstoffen diep in de huid te sluizen. Omdat een serum een werkstof is die de huid een enorme boosting geeft willen we juist deze diep in de huidlagen sluizen. Dit kan middels de ultrasone geluidsgolven.

 

Het resultaat?

 

  • Verkleinen van de porien
  • Geeft de huid een polijstend effect
  • Diepgaande reiniging
  • Vervaagd fijne lijntjes
  • Verfrissen van de huid
  • Vervaagd oneffenheden