Wimperextensions
16155
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16155,bridge-core-1.0.5,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
Wimperextensions
Nieuwe set €69,50

 

Opvullen vanaf €25 euro

 

De wimperextensions worden haar voor haar aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale bonder. De bonder is zacht en flexibel en geeft beslist geen schade aan de natuurlijke wimper. Er wordt een natuurlijk effect gecreëerd bij wimperextensions, anders dan bij nepwimpers. Je ziet geen aanhechting, omdat ze niet op de huid worden geplakt, maar op je eigen wimperharen. Wij werken uitsluitend met wimperextensions van zijde, die zeer zacht en gewichtsloos zijn waardoor je een heel natuurlijker effect krijgt!

Houdbaarheid van de wimpers

 

Om mooie volle wimpers te behouden, adviseren wij om iedere 3 tot 4 weken een opvul behandeling te ondergaan. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om het eenmalig te laten doen, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat, een trouwerij hebt of een feestje.